Blush geelgouden oorringen, 7026YGO

Een paar 14 kt. geelgouden klapoorringen met een bol profiel, welke hoogglans zijn afgewerkt. De oorringen uit de Blush Jewels collectie zijn voorzien van een scharnierend mechaniek, waardoor de oorringen eenvoudig in het oor aan te brengen zijn. De sieraden van het Nederlandse Blush Jewels zijn een chique en elegante verschijning, vormgegeven in een tijdloos design. De collectie bestaat uit minimalistische sieraden in geel-, wit- en ros?goud gecombineerd met zirkonia's, kleurrijke edelstenen en imitatieparels. Afmeting: 14 x 4 mm. Lees meer
Artikelnummer
011430457
Merk
449,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een paar 14 kt. geelgouden klapoorringen met een bol profiel, welke hoogglans zijn afgewerkt. De oorringen uit de Blush Jewels collectie zijn voorzien van een scharnierend mechaniek, waardoor de oorringen eenvoudig in het oor aan te brengen zijn.

De sieraden van het Nederlandse Blush Jewels zijn een chique en elegante verschijning, vormgegeven in een tijdloos design. De collectie bestaat uit minimalistische sieraden in geel-, wit- en ros?goud gecombineerd met zirkonia's, kleurrijke edelstenen en imitatieparels.

Afmeting: 14 x 4 mm.

Productspecificaties
Gewicht 4,00 gr.
Kleuren Geelgoud
Afmetingen 8 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Goud
Merk Blush
Materiaal Kleur Geelgoud
Garantie 6 maanden
Referentienummer 7026YGO