Filteren

Sieraden - Daniel Wellington

Geïnspireerd door elegantie en klasse

Het horloge merk Daniel Wellington is tegenwoordig bekend over de hele wereld. Elementen als elegantie, klasse en eenvoud zult u vaak tegenkomen in de horloges. Deze accessoires zijn ideaal om uw outfit een verfijnde uitstraling te geven en uw stijl uit te drukken. Ga naar de website van Rikkoert of bezoek de winkel om een gedeelte van de horlogecollectie van Daniel Wellington te bekijken.

Filteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren

1 product

Van laag naar hoog sorteren

Stijlvolle horloges

Daniel Wellington is een horloge ontwerper waarbij het om de essentie gaat. De horloges die worden ontwikkeld hebben daarom niet te veel onnodige functies, ze zijn dun en zien er verfijnd uit. Daarnaast is Daniel Wellington ook volop bezig met duurzaamheid en het investeren in de toekomst. Er zijn vier doelen die zij met hun beleid willen bereiken binnen een paar jaar: Het gebruik van verantwoorde, hernieuw- of recyclebare materialen, het verschaffen van eerlijke banen, het leveren van uitstekende producten en een positieve impact achterlaten op de aarde. Met een mooi horloge om uw pols en de goede doelen in uw hoofd kunt u dus verantwoord genieten van de collectie van Daniel Wellington.

De geschiedenis van Daniel Wellington

Het merk Daniel Wellington is opgericht door Filip Tysander. Tijdens één van zijn reizen ontmoette hij een Britse gentlemen waar hij erg van onder de indruk was. De man zag er namelijk erg verzorgd uit en hij had een elegante stijl. Vooral het vintage horloge met NATO band viel hem op. Hij was zo geïnspireerd door de man, dat hij in 2011 zijn eigen horlogemerk oprichtte en deze naam hem vernoemde: Daniel Wellington. Het Zweedse merk ontwikkelt voornamelijk horloges met dunne kasten en verwisselbare banden. Hiermee was het mogelijk om nieuwe combinaties te creëren, net zo lang tot de ontwerper er echt trots op kon zijn. Vandaag de dag zijn de horloges van Daniel Wellington niet meer weg te denken uit het vak.

De producten van Daniel Wellington

De horloges van Daniel Wellington zijn allemaal voorzien van een Quartz uurwerk en een stalen of rosé vergulde kast. De banden van de horloges zijn verwisselbaar, dus u zit niet vast aan een specifiek design. U heeft de keuze om steeds af te wisselen en uw eigen, unieke horloge samen te stellen. De horloges worden geleverd met een NATO band, een leren band of een Milanese band die gemaakt zijn van roestvrij staal. Deze zijn beschikbaar met zilveren, matzwarte of roségouden plating. Voor de liefhebbers zijn er ook nog twee bijpassende accessoires van Daniel Wellington verkrijgbaar, namelijk een armband en een ring. Bent u nieuwsgierig naar de collectie van Daniel Wellington? Rikkoert laat deze graag aan u zien.