-25%

Trollbeads zilveren bedel Wilde kers, TAGBE-40043

Een zilveren retired Trollbeads 'Wilde kers' bedel, ontworpen door Mette Saabye. De kraal heeft de volgende betekenis: Alles verbleekt bij de schoonheid van de natuur. De bedel past op alle Trollbeads armbanden en kettingen en is goed te combineren met andere Trollbeads bedels.Het verhaal van het Deense sieradenmerk Trollbeads begon in 1976. Trollbeads is inmiddels in meer dan 50 landen verkrijgbaar en het merk beschikt over 60 internationaal bekende ontwerpers en ruim 600 verschillende kralen, elk met een uniek ontwerp en een eigen verhaal. Lees meer
Artikelnummer
011459817
Special Price 43,50 Regular Price 58,00
Artikel in het echt bekijken? Maak een vrijblijvende winkelafspraak
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren retired Trollbeads 'Wilde kers' bedel, ontworpen door Mette Saabye. De kraal heeft de volgende betekenis: Alles verbleekt bij de schoonheid van de natuur. De bedel past op alle Trollbeads armbanden en kettingen en is goed te combineren met andere Trollbeads bedels.

Het verhaal van het Deense sieradenmerk Trollbeads begon in 1976. Trollbeads is inmiddels in meer dan 50 landen verkrijgbaar en het merk beschikt over 60 internationaal bekende ontwerpers en ruim 600 verschillende kralen, elk met een uniek ontwerp en een eigen verhaal.

Productspecificaties
Gewicht 3,00 gr.
Kleuren Zilverkleurig
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Trollbeads
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Garantie 2 jaar
Referentienummer TAGBE-40043