Blush bicolor gouden armband met jasseron en ovale schakels 18 cm., 2177BGO

Een 14 kt. bicolor gouden schakelarmband van het sieradenmerk Blush, welke is opgebouwd uit geelgouden jasseronschakels. De armband 2177BGO is voorzien van een aantal ovale witgouden schakels, wat de armband een speels effect geeft. Het sieraad is voorzien van een karabijnslot en is onderdeel van de Blush Jewels collectie. Lengte: 18 cm., diameter: 5 mm. De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design. Lees meer
Artikelnummer
011499203
Merk
639,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een 14 kt. bicolor gouden schakelarmband van het sieradenmerk Blush, welke is opgebouwd uit geelgouden jasseronschakels. De armband 2177BGO is voorzien van een aantal ovale witgouden schakels, wat de armband een speels effect geeft. Het sieraad is voorzien van een karabijnslot en is onderdeel van de Blush Jewels collectie. Lengte: 18 cm., diameter: 5 mm.

De sieradenlijn van Blush is het merk bij uitstek voor de moderne vrouw die weet wat ze wil; een chique en elegante uitstraling gecombineerd in tijdloos design.

Productspecificaties
Gewicht 3,30 gr.
Lengte armband 18 cm.
Kleuren Witgoud, Geelgoud
Afmetingen Lengte: 18 cm., diameter: 5 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Goud
Merk Blush
Materiaal Kleur Geelgoud, Witgoud, Tweekleurig
Garantie 1 jaar
Referentienummer 2177BGO