Casio, MW-240-7EVEF

Dit Casio herenhorloge is online te bestellen via onze webshop. Het model met het referentienummer MW-240-7EVEF beschikt over een quartz uurwerk, welke in een zwarte kunststof horlogekast met gemonteerd. Op de witte wijzerplaat is de analoge tijd via zwarte streepaanduidingen af te lezen. De zwarte kunststof horlogeband is aan de ronde horlogekast van 48 mm. bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting. Het horloge met een acryl glas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen waterspetters en andere stoffen van buitenaf.De horloges van Casio staan van oudsher bekend om de innovatieve functionaliteiten die bij de horloges werden toegepast. Zo was bijvoorbeeld het eerste quartz horloge met alarm en stopwatch enorm populair bij het horlogemerk. De diversiteit in de Casio collectie biedt een grote variatie aan kleuren, functies, ontwerp en prijs. De horloges zijn vervaardigd in uiteenlopende materialen, zoals titanium, edelstaal, kunstof en stof. De filosofie van Casio is om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Casio.Lees meer
Artikelnummer
011504713
Merk
24,90
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit Casio herenhorloge is online te bestellen via onze webshop. Het model met het referentienummer MW-240-7EVEF beschikt over een quartz uurwerk, welke in een zwarte kunststof horlogekast met gemonteerd. Op de witte wijzerplaat is de analoge tijd via zwarte streepaanduidingen af te lezen. De zwarte kunststof horlogeband is aan de ronde horlogekast van 48 mm. bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.

Het horloge met een acryl glas heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk goed bestand is tegen waterspetters en andere stoffen van buitenaf.

De horloges van Casio staan van oudsher bekend om de innovatieve functionaliteiten die bij de horloges werden toegepast. Zo was bijvoorbeeld het eerste quartz horloge met alarm en stopwatch enorm populair bij het horlogemerk. De diversiteit in de Casio collectie biedt een grote variatie aan kleuren, functies, ontwerp en prijs. De horloges zijn vervaardigd in uiteenlopende materialen, zoals titanium, edelstaal, kunstof en stof. De filosofie van Casio is om producten te maken die de kwaliteit van het leven verbeteren. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Casio.

Productspecificaties
Kast breedte 48,00 mm
Geslacht Man
Merk Casio
Type horloge Analoog
Horlogeglas Kunststof
Horlogeband Kunststof
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Kunststof
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Wit
Garantie 2 jaar
Referentienummer MW-240-7EVEF