Garonne Water Stripes, KQ29Q470

Bestel online dit Garonne kinderhorloge uit de Water Stripes collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer KQ29Q470 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. Op analoge wijze is de tijd vanaf de zwarte wijzerplaat te bekijken. Aan de ronde horlogekast van 31 mm. is een zwart met groen gestreepte silliconen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting. Het Garonne horloge met een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge tijdens het douchen en zwemmen omgehouden kan worden, mits er geen te grote temperatuurverschillen zijn. Garonne is een echt Nederlands horlogemerk dat wordt ontworpen en gemaakt door Weisz uurwerken uit Amsterdam. Naast de mooi collectie kinderhorloges worden door Garonne horloges voor medisch personeel gemaakt. Deze horloges kunnen aan het borstzakje gehecht worden. Lees meer
Artikelnummer
011512663
Merk
42,50
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Bestel online dit Garonne kinderhorloge uit de Water Stripes collectie op onze webshop. Het horloge met het referentienummer KQ29Q470 beschikt over een Quartz-uurwerk en is in een edelstalen horlogekast geplaatst. Op analoge wijze is de tijd vanaf de zwarte wijzerplaat te bekijken. Aan de ronde horlogekast van 31 mm. is een zwart met groen gestreepte silliconen horlogeband bevestigd, welke voorzien is van een gespsluiting.

Het Garonne horloge met een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter), waardoor het horloge tijdens het douchen en zwemmen omgehouden kan worden, mits er geen te grote temperatuurverschillen zijn.

Garonne is een echt Nederlands horlogemerk dat wordt ontworpen en gemaakt door Weisz uurwerken uit Amsterdam. Naast de mooi collectie kinderhorloges worden door Garonne horloges voor medisch personeel gemaakt. Deze horloges kunnen aan het borstzakje gehecht worden.

Productspecificaties
Kast breedte 31,00 mm
Merk collectie Water Stripes
Geslacht Kinderen
Merk Garonne
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Siliconen
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Doornsluiting/gesp
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer KQ29Q470