Gc CableForce, Y24003G2

Dit herenhorloge van Gc Watches uit de CableForce collectie is online te bestellen op onze webshop. Het sportieve model met het referentienummer Y24003G2 is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk. In een edelstalen horlogekast wordt op analoge wijze de tijd middels de streepaanduidingen en wijzers aangegeven op een zwarte wijzerplaat. De edelstalen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke voorzien is van een vouwsluiting. De drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast geven een sportief karakter aan het horloge. Het uurwerk is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en een tweede tijdsweergave worden weergegeven. Naast de tijd is ook de juiste datum af te lezen middels het datumvenster bij de 4-uurs positie. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een tachymeter, waar de snelheid in km/u kan worden afgelezen met de secondewijzer. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is voorzien van een mineraalglas. Door de vormgeving is het een sportief en modieus horloge, welke u zowel bij uw pak als bij een andere outfit kan dragen.De nieuwe naam voor de horloges van de Guess collection is Gc Watches. Deze Swiss Made horloges hebben een modieuze uitstraling, goede kwaliteit uurwerken en glazen en er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en luxe details. Het combineren van edelstaal met gecertificeerde diamanten, hightech keramiek en gedoubleerde afwerking zorgen voor een eigentijds en typisch Gc design. Daarnaast volgt het merk de nieuwste trends, waardoor de collecties altijd bestaan uit de mooiste horloges die passen bij de beste outfits. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Gc.Lees meer
Artikelnummer
011482170
579,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit herenhorloge van Gc Watches uit de CableForce collectie is online te bestellen op onze webshop. Het sportieve model met het referentienummer Y24003G2 is voorzien van een Zwitsers Quartz-uurwerk. In een edelstalen horlogekast wordt op analoge wijze de tijd middels de streepaanduidingen en wijzers aangegeven op een zwarte wijzerplaat. De edelstalen horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast, welke voorzien is van een vouwsluiting. De drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast geven een sportief karakter aan het horloge.

Het uurwerk is voorzien van een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en een tweede tijdsweergave worden weergegeven. Naast de tijd is ook de juiste datum af te lezen middels het datumvenster bij de 4-uurs positie. Daarnaast is het uurwerk voorzien van een tachymeter, waar de snelheid in km/u kan worden afgelezen met de secondewijzer. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is voorzien van een mineraalglas. Door de vormgeving is het een sportief en modieus horloge, welke u zowel bij uw pak als bij een andere outfit kan dragen.

De nieuwe naam voor de horloges van de Guess collection is Gc Watches. Deze Swiss Made horloges hebben een modieuze uitstraling, goede kwaliteit uurwerken en glazen en er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en luxe details. Het combineren van edelstaal met gecertificeerde diamanten, hightech keramiek en gedoubleerde afwerking zorgen voor een eigentijds en typisch Gc design. Daarnaast volgt het merk de nieuwste trends, waardoor de collecties altijd bestaan uit de mooiste horloges die passen bij de beste outfits. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Gc.

Productspecificaties
Kast breedte 440,00 mm
Band aanzet 22
Kastdiameter 44,00 mm
Geslacht Man
Merk Gc Watches
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies Datumaanduiding, GMT (tweede tijds weergave), Chronograaf / Stopwatch, Tachymeter
Garantie 2 jaar
Referentienummer Y24003G2