Gc Femme Bijou, X52002L1S

Bestel online uw dameshorloge van Gc Watches uit de Femme Bijou collectie op onze webshop. Het damesmodel met het referentienummer X52002L1S is uitgevoerd met een Zwitsers Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. De tijd wordt op analoge wijze weergegeven middels een taupekleurige parelmoer wijzerplaat met roségouden puntjes en Romeinse cijfers. De geschakelde horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 30 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden en is tevens gemakkelijker om om en af te doen. Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een kristallen saffierglas. De kroon aan de zijkant van de horlogekast is voorzien van een bescherming, waardoor de tijd ook niet ongemerkt veranderd kan worden. Het horloge straalt elegantie en eenvoud uit en krijgt door de vormgeving een tijdloos design, waardoor het jarenlang gedragen kan worden.De nieuwe naam voor de horloges van de Guess collection is Gc Watches. Deze Swiss Made horloges hebben een modieuze uitstraling, goede kwaliteit uurwerken en glazen en er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en luxe details. Het combineren van edelstaal met gecertificeerde diamanten, hightech keramiek en gedoubleerde afwerking zorgen voor een eigentijds en typisch Gc design. Daarnaast volgt het merk de nieuwste trends, waardoor de collecties altijd bestaan uit de mooiste horloges die passen bij de beste outfits. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Gc. Lees meer
Artikelnummer
011458624
449,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Bestel online uw dameshorloge van Gc Watches uit de Femme Bijou collectie op onze webshop. Het damesmodel met het referentienummer X52002L1S is uitgevoerd met een Zwitsers Quartz-uurwerk en is gemonteerd in een kwalitatieve edelstalen horlogekast. De tijd wordt op analoge wijze weergegeven middels een taupekleurige parelmoer wijzerplaat met roségouden puntjes en Romeinse cijfers. De geschakelde horlogeband is bevestigd aan de ronde horlogekast van 30 mm., welke voorzien is van een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden en is tevens gemakkelijker om om en af te doen.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een kristallen saffierglas. De kroon aan de zijkant van de horlogekast is voorzien van een bescherming, waardoor de tijd ook niet ongemerkt veranderd kan worden. Het horloge straalt elegantie en eenvoud uit en krijgt door de vormgeving een tijdloos design, waardoor het jarenlang gedragen kan worden.

De nieuwe naam voor de horloges van de Guess collection is Gc Watches. Deze Swiss Made horloges hebben een modieuze uitstraling, goede kwaliteit uurwerken en glazen en er wordt gebruik gemaakt van diverse materialen en luxe details. Het combineren van edelstaal met gecertificeerde diamanten, hightech keramiek en gedoubleerde afwerking zorgen voor een eigentijds en typisch Gc design. Daarnaast volgt het merk de nieuwste trends, waardoor de collecties altijd bestaan uit de mooiste horloges die passen bij de beste outfits. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Gc.

Productspecificaties
Merk collectie Femme Bijou
Kastdiameter 30,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Gc Watches
Horlogeglas Saffierglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Parelmoer, Taupe
Garantie 2 jaar
Referentienummer X52002L1S