Heimuhr noten houten wandklok met mechanisch 8-daags uurwerk en Westminster slagwerk, 60979 WM

Een noten houten Heimuhr wandklok welke is voorzien van een mechanisch 8-daags uurwerk met een Westminster speel- en slagwerk. Het mechanische 8-daags uurwerk is voorzien van een Westminster slagwerk en het slagwerk slaat op het hele uur het aantal uren en op het halve uur éénmaal. De klok zal elk kwartier een langere melodie laten horen van het bekende Westminster slagwerk. Het speel- en slagwerk is voorzien van een nachtstand en zal daarom tussen elf uur 's avonds en zes uur 's ochtends zijn speelwerk niet afspelen. De messing wijzerplaat is voorzien van zwarte Romeinse cijfers en messing wijzers waardoor de klok goed af te lezen is. De klok is prachtig afgewerkt met twee zuiltjes en messing details op de boven- en onderzijde. De slinger en de gewichten zijn van messing gemaakt welke zijn afgewerkt met een laklaag waardoor u ze niet meer hoeft te poetsen. Afmeting: 73 x 29 x 13 cm. De mechanische klokken kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, regelen de klok geheel voor u af en hangen de klok aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de klok. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de klok werkt.Lees meer
Artikelnummer
011470683
655,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Een mechanische klok wordt door onze eigen bezorgservice gratis thuisbezorgd. Voorafgaand aan de bezorging zal de klok worden afgeregeld, om nauwkeurig lopen van de klok te garanderen. Wanneer de klok voorradig is zal de klok binnen 2 – 4 weken op afspraak bij u bezorgd worden.
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een noten houten Heimuhr wandklok welke is voorzien van een mechanisch 8-daags uurwerk met een Westminster speel- en slagwerk. Het mechanische 8-daags uurwerk is voorzien van een Westminster slagwerk en het slagwerk slaat op het hele uur het aantal uren en op het halve uur éénmaal. De klok zal elk kwartier een langere melodie laten horen van het bekende Westminster slagwerk. Het speel- en slagwerk is voorzien van een nachtstand en zal daarom tussen elf uur 's avonds en zes uur 's ochtends zijn speelwerk niet afspelen. De messing wijzerplaat is voorzien van zwarte Romeinse cijfers en messing wijzers waardoor de klok goed af te lezen is. De klok is prachtig afgewerkt met twee zuiltjes en messing details op de boven- en onderzijde. De slinger en de gewichten zijn van messing gemaakt welke zijn afgewerkt met een laklaag waardoor u ze niet meer hoeft te poetsen.

Afmeting: 73 x 29 x 13 cm.

De mechanische klokken kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, regelen de klok geheel voor u af en hangen de klok aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de klok. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de klok werkt.

Productspecificaties
Kleuren Geelgoud, Bruin
Type mechanisme Mechanisch uurwerk, Westminster
Afmetingen 73 x 29 x 13 cm.
Materiaal Hout, Noten / Mahonie
Merk Rikkoert Huiscollectie
Garantie 2 jaar
Referentienummer 60979 WM