Emporio Armani Marco, AR0156

Online is dit herenhorloge van Emporio Armani uit de Marco collectie te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer AR0156 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast met aan de zijkant het logo van Armani gegraveerd. Op de zwarte wijzerplaat met Romeinse cijfers is de tijd op analoge wijze af te lezen. Aan de rechthoekige horlogekast is een edelstalen geschakelde horlogeband met glanzende schakels bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.Het modieuze model is voorzien van een mineraalglas en heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter). Tevens is het uurwerk voorzien van een subdial, waar de seconden met het wijzertje worden aangegeven. De afwerking van het horloge zorgt voor een tijdloos design, welke zowel bij uw pak als bij een casual outfit gedragen kan worden.Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani.Lees meer
Artikelnummer
011420329
Merk
Special Price 155,40 Regular Price 259,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Online is dit herenhorloge van Emporio Armani uit de Marco collectie te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer AR0156 is uitgerust met een Quartz-uurwerk en is geplaatst in een kwalitatieve edelstalen horlogekast met aan de zijkant het logo van Armani gegraveerd. Op de zwarte wijzerplaat met Romeinse cijfers is de tijd op analoge wijze af te lezen. Aan de rechthoekige horlogekast is een edelstalen geschakelde horlogeband met glanzende schakels bevestigd, welke afgewerkt is met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.

Het modieuze model is voorzien van een mineraalglas en heeft een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter). Tevens is het uurwerk voorzien van een subdial, waar de seconden met het wijzertje worden aangegeven. De afwerking van het horloge zorgt voor een tijdloos design, welke zowel bij uw pak als bij een casual outfit gedragen kan worden.

Giorgio Armani is een Italiaans modeontwerper. In de jaren '60 begon Armani zijn loopbaan bij een Italiaanse modeontwerper en in 1970 opende hij zijn eigen bedrijf. Het merk is bekend geworden door de kleding, cosmetica, horloges etc. Armani horloges staan bekend om hun modieuze en elegante uitstraling. De horloges stralen klasse uit en zeggen iets over de persoonlijkheid van de drager. De horloges van dit bekende merk zijn onder andere te herkennen aan de adelaar op de wijzerplaat, het handelsmerk van Armani. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Emporio Armani.

Productspecificaties
Kast breedte 300,00 mm
Band aanzet 21
Kastdiameter 48,00 mm
Geslacht Man
Merk Armani
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas (Sapphire coated)
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rechthoekig
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer AR0156