Michael Kors Portia, MK3845

Online kunt u dit Michael Kors dameshorloge uit de Portia collectie bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer MK3845 is uitgevoerd met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een roségoudkleurige doublé horlogekast. Op de roségoudkleurige wijzerplaat wordt de analoge tijd weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 36,5 mm. is een Milanese horlogeband bevestigd, welke is afgewerkt met een haaksluiting. Het uurwerk is voorzien van een subdial, volgezet met zirkonia steentjes. Het kleine wijzertje geeft de seconden weer. Daarnaast heeft het Michael Kors horloge met een mineraalglas een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Door de vormgeving krijgt het horloge een chique en modieus design, welke voor een prachtige aanblik zorgt bij uw outfit.Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors. Lees meer
Artikelnummer
011492142
249,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Online kunt u dit Michael Kors dameshorloge uit de Portia collectie bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer MK3845 is uitgevoerd met een kwalitatief Quartz-uurwerk en is vervaardigd in een roségoudkleurige doublé horlogekast. Op de roségoudkleurige wijzerplaat wordt de analoge tijd weergegeven. Aan de ronde horlogekast van 36,5 mm. is een Milanese horlogeband bevestigd, welke is afgewerkt met een haaksluiting.

Het uurwerk is voorzien van een subdial, volgezet met zirkonia steentjes. Het kleine wijzertje geeft de seconden weer. Daarnaast heeft het Michael Kors horloge met een mineraalglas een waterwerendheid van 5 ATM (50 meter), waardoor het uurwerk regen- en spatwaterdicht is. Door de vormgeving krijgt het horloge een chique en modieus design, welke voor een prachtige aanblik zorgt bij uw outfit.

Michael Kors is een Amerikaanse modeontwerper. De ontwerpen van Michael Kors staan bekend om de klassieke, chique, luxueuze en mooie designs en zijn de perfecte mix van vorm en functionaliteit. De horloges zijn gemaakt van edelstaal en uitgevoerd in de kleuren goud, zilver en brons. Michael Kors horloges zijn meer dan alleen een horloge, het zijn sieraden die een belangrijk onderdeel vormen van de modebewuste garderobe. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het horlogemerk Michael Kors.

Productspecificaties
Kast breedte 365,00 mm
Geslacht Vrouw
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Kastmateriaal Edelstaal, Gold plated Rosé / Rosé plated (PVD)
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Haaksluiting
Wijzerplaatkleur Rosegoudkleurig
Edelsteen Zirkonia
Garantie 2 jaar
Referentienummer MK3845