Nextime mechanische wandklok 'Belle' met dwangslag, 2952

Een moderne glazen wandklok met een van het bekende designmerk Nextime. De schitterende designklok is ontworpen door Hans Frie en is genaamd 'Belle'. De wandklok bestaat uit een licht bollende glazen wijzerplaat met een hoogglans gepolijst verchroomd skeletuurwerk. De wijzerplaat is afgewerkt met een chromen uuraanduiding en strakke wijzers. De klok is voorzien van een glanzende chromen slinger en wordt aangedreven door een veer. Het 8-daagse uurwerk is voorzien van een dwangslag slaat eenmaal op het hele uur op de bel. Afmeting: diameter: 60 cm. De mechanische klokken kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, regelen de klok geheel voor u af en hangen de klok aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de klok. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de klok werkt.Lees meer
Artikelnummer
011445776
Merk
749,00
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Een mechanische klok wordt door onze eigen bezorgservice gratis thuisbezorgd. Voorafgaand aan de bezorging zal de klok worden afgeregeld, om nauwkeurig lopen van de klok te garanderen. Wanneer de klok voorradig is zal de klok binnen 2 – 4 weken op afspraak bij u bezorgd worden.
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een moderne glazen wandklok met een van het bekende designmerk Nextime. De schitterende designklok is ontworpen door Hans Frie en is genaamd 'Belle'. De wandklok bestaat uit een licht bollende glazen wijzerplaat met een hoogglans gepolijst verchroomd skeletuurwerk. De wijzerplaat is afgewerkt met een chromen uuraanduiding en strakke wijzers. De klok is voorzien van een glanzende chromen slinger en wordt aangedreven door een veer. Het 8-daagse uurwerk is voorzien van een dwangslag slaat eenmaal op het hele uur op de bel.

Afmeting: diameter: 60 cm.

De mechanische klokken kunnen door onze eigen bezorgservice thuis bij u worden bezorgd. Wij maken met u een afspraak, regelen de klok geheel voor u af en hangen de klok aan de gewenste wand op. Wij verzorgen de bezorging van A tot Z inclusief het boren, schroeven en het installeren van de klok. U krijgt nog een persoonlijke uitleg van hoe de klok werkt.

Productspecificaties
Afmetingen Diameter: 60 cm.
Materiaal Chroom, Glas
Merk Nextime
Garantie 2 jaar
Referentienummer 2952