Pulsar Avant-garde, PEGC61X1

Dit dameshorloge van Pulsar uit de Avant-garde collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer PEGC61X1 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk kwalitatief super goed is en zeer nauwkeurig de tijd aangeeft. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een kleine zwarte wijzerplaat. Aan de vierkante horlogekast is een geschakelde horlogeband met aan de bovenzijde een versiering gemonteerd, welke is voorzien van een vouwsluiting. De schakels en de horlogekast zijn voorzien van een zwartkleurige PVD laag, wat voor een bijzonder geheel zorgt. Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een hardlex mineraalglas. De vormgeving van het horloge zorgt voor een modieus horloge, welke bij verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Door de zirkonia's aan de rechterzijde van de horlogeband en de bewerkingen is het een stijlvol en vrouwelijk dameshorloge, welke voor een schittering op de pols zorgt.Pulsar horloges zijn onderdeel van het Seiko concern, waar diverse designs vergelijkbaar zijn met de horloges van Seiko. In 1970 werd het horlogemerk geregistreerd en in 1977 werd Pulsar onderdeel van Seiko. Pulsar richt zich net als Seiko op de technologie, kwaliteit en stijlvolle vormgeving. Pulsar heeft vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde en heeft als slogan: Tell it your way, waar de individualiteit wordt geïllustreerd. Daarnaast hebben alle horloges een waterwerendheid en zijn de meeste modellen voorzien van verschillende functies. De horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en edelstaal en zijn door het tijdloze design jarenlang met veel plezier te dragen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pulsar. Lees meer
Artikelnummer
011422829
Merk
Special Price 79,50 Regular Price 159,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit dameshorloge van Pulsar uit de Avant-garde collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer PEGC61X1 beschikt over een Japans Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk kwalitatief super goed is en zeer nauwkeurig de tijd aangeeft. Het uurwerk is geplaatst in een edelstalen horlogekast, voorzien van een kleine zwarte wijzerplaat. Aan de vierkante horlogekast is een geschakelde horlogeband met aan de bovenzijde een versiering gemonteerd, welke is voorzien van een vouwsluiting. De schakels en de horlogekast zijn voorzien van een zwartkleurige PVD laag, wat voor een bijzonder geheel zorgt.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 5 ATM (50 meter) en is voorzien van een hardlex mineraalglas. De vormgeving van het horloge zorgt voor een modieus horloge, welke bij verschillende gelegenheden gedragen kan worden. Door de zirkonia's aan de rechterzijde van de horlogeband en de bewerkingen is het een stijlvol en vrouwelijk dameshorloge, welke voor een schittering op de pols zorgt.

Pulsar horloges zijn onderdeel van het Seiko concern, waar diverse designs vergelijkbaar zijn met de horloges van Seiko. In 1970 werd het horlogemerk geregistreerd en in 1977 werd Pulsar onderdeel van Seiko. Pulsar richt zich net als Seiko op de technologie, kwaliteit en stijlvolle vormgeving. Pulsar heeft vier collecties: sportief, klassiek, modern en avant-garde en heeft als slogan: Tell it your way, waar de individualiteit wordt geïllustreerd. Daarnaast hebben alle horloges een waterwerendheid en zijn de meeste modellen voorzien van verschillende functies. De horloges worden gemaakt van hoogwaardige materialen, zoals titanium en edelstaal en zijn door het tijdloze design jarenlang met veel plezier te dragen. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van het merk Pulsar.

Productspecificaties
Merk collectie Avant-garde
Kastdiameter 21,00 mm
Geslacht Vrouw
Merk Pulsar
Type horloge Analoog
Horlogeglas Mineraalglas
Horlogeband Doublé / PVD
Waterdichtheid 50 meter / 5 atm
Bandkleur Zwart
Kastkleur Zwart
Kastmateriaal Doublé / PVD
Kastvorm Vierkant
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Garantie 2 jaar
Referentienummer PEGC61X1