Seiko Basic, SSB111P1

Dit chronograaf herenhorloge van Seiko uit de Basic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer SSB111P1 is voorzien van een Japans Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk kwalitatief heel goed is en zeer nauwkeurig de tijd aangeeft. De zilverkleurige streepaanduidingen en indexen geven op een duidelijke wijze de analoge tijd weer. De edelstalen geschakelde horlogeband is aan de ronde horlogekast gemonteerd en is afgewerkt met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.Het uurwerk is uitgerust een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en een 24-uursweergave worden weergegeven. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen en krijgt hierdoor tegelijk een sportieve uitstraling. Tevens is het herenmodel voorzien van een datumvenster, waardoor u altijd op de hoogte bent van de juiste datum. De buitenste ring van de wijzerplaat is voorzien van een tachymeter, waar de snelheid in km/u met de secondewijzer kan worden afgelezen. Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is voorzien van een gehard mineraalglas. Veel horloges van Seiko zijn gecombineerd met goede functionaliteiten, wat ook terug te zien is bij dit herenmodel van Seiko.De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko. Lees meer
Artikelnummer
011450454
Merk
Special Price 168,00 Regular Price 210,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651

Een aangepast bandmaat?

Uw polsmaat:

Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Dit chronograaf herenhorloge van Seiko uit de Basic collectie is online te bestellen op onze webshop. Het model met het referentienummer SSB111P1 is voorzien van een Japans Quartz-uurwerk, waardoor het uurwerk kwalitatief heel goed is en zeer nauwkeurig de tijd aangeeft. De zilverkleurige streepaanduidingen en indexen geven op een duidelijke wijze de analoge tijd weer. De edelstalen geschakelde horlogeband is aan de ronde horlogekast gemonteerd en is afgewerkt met een vouwsluiting. Deze sluiting zorgt ervoor dat uw horloge niet zomaar van uw pols kan glijden.

Het uurwerk is uitgerust een chronograaf-functie, waar de seconden, minuten en een 24-uursweergave worden weergegeven. Met de drukknoppen aan de zijkant van de horlogekast is de chronograaf te bedienen en krijgt hierdoor tegelijk een sportieve uitstraling. Tevens is het herenmodel voorzien van een datumvenster, waardoor u altijd op de hoogte bent van de juiste datum. De buitenste ring van de wijzerplaat is voorzien van een tachymeter, waar de snelheid in km/u met de secondewijzer kan worden afgelezen.

Het horloge heeft een waterdichtheid van 10 ATM (100 meter) en is voorzien van een gehard mineraalglas. Veel horloges van Seiko zijn gecombineerd met goede functionaliteiten, wat ook terug te zien is bij dit herenmodel van Seiko.

De geschiedenis van Seiko begint in 1881. De oprichter Kintaro Hattori opent een klokkenwinkel en een aantal jaar later richtte hij de Seiko fabriek op. Pas in 1924 wordt voor het eerst de naam Seiko op de horloges gebruikt. Vanaf het begin heeft Seiko elk onderdeel voor de horloges zelf gemaakt. Hattori had een passie voor kwaliteit, wat terug te zien is in de horloges. Na ruim 130 jaar staat Seiko voor innovatie, kwaliteit en stijlvolle collecties, van klassiek tot sportief. Seiko ziet het horloge als een persoonlijk accessoire. Seiko's technologische ontwikkelingen zijn gericht op het creëren van zogenaamde 'emotional technologies'. Technologieën die méér bieden dan uitsluitend technische vooruitgang en die voor interactie tussen drager en horloge zorgen. De modellen van Seiko zijn voorzien van een kinetisch, quartz, spring drive, mechanisch, solar of een GPS solar uurwerk. Rikkoert Juweliers is officieel dealer van Seiko.

Productspecificaties
Merk collectie Basic
Kastdiameter 44,00 mm
Geslacht Man
Merk Seiko
Type horloge Analoog
Horlogeglas Gehard Mineraalglas
Horlogeband Edelstaal
Waterdichtheid 100 meter / 10 atm
Bandkleur Zilverkleurig
Kastkleur Zwart, Zilverkleurig
Kastmateriaal Edelstaal
Kastvorm Rond
Uurwerk Quartz
Sluiting Vouwsluiting
Wijzerplaatkleur Zwart
Functies 24-uursaanduiding, Datumaanduiding, Chronograaf / Stopwatch, Tachymeter
Garantie 2 jaar
Referentienummer SSB111P1