Lapponia zilveren Descriptive oorknoppen met barnsteen, 672080

Zilveren handgemaakte Lapponia 'Descriptive' oorknoppen van sterling zilver en barnsteen. De unieke en hoogwaardige sieraden van het Finse merk Lapponia worden vervaardigd van gerecycled goud en/of zilver en achter elk sieraad van Lapponia zit een verhaal. Afmeting: 20 x 17 mm.Het Finse designermerk Lapponia is in 1960 opgericht door Björn Weckström en Pekka Anttila. Lapponia is de Latijnse naam voor Lapland, de grote regio die zich over het noordelijkste gedeelte van Finland, Zweden, Noorwegen en Rusland uitstrekt. De Finse designers halen hun inspiratie uit de ongerepte natuur met als doel om een vorm van kunst op kleine schaal te vervaardigen. Een groot gedeelte van de sieraden wordt vervaardigd in de Finse stad Helsinki en dit resulteert in een hoogwaardige collectie met een artistieke uitstraling. De sieraden van Lapponia worden geleverd met certificaat en in cadeauverpakking. Lees meer
Artikelnummer
077114173
Merk
344,00
Dit artikel is helaas uit voorraad. Voor een vergelijkbaar artikel kunt u contact opnemen met onze klantenservice. E-mail naar klantenservice@rikkoert.nl of bel 0182 382 651
Bestel voor vóór 1 januari 2023 voor €75 of meer bij Rikkoert Juweliers en ontvang een cadeaucheque ter waarde van 10% van het aankoopbedrag.
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Zilveren handgemaakte Lapponia 'Descriptive' oorknoppen van sterling zilver en barnsteen. De unieke en hoogwaardige sieraden van het Finse merk Lapponia worden vervaardigd van gerecycled goud en/of zilver en achter elk sieraad van Lapponia zit een verhaal. Afmeting: 20 x 17 mm.

Het Finse designermerk Lapponia is in 1960 opgericht door Björn Weckström en Pekka Anttila. Lapponia is de Latijnse naam voor Lapland, de grote regio die zich over het noordelijkste gedeelte van Finland, Zweden, Noorwegen en Rusland uitstrekt. De Finse designers halen hun inspiratie uit de ongerepte natuur met als doel om een vorm van kunst op kleine schaal te vervaardigen. Een groot gedeelte van de sieraden wordt vervaardigd in de Finse stad Helsinki en dit resulteert in een hoogwaardige collectie met een artistieke uitstraling. De sieraden van Lapponia worden geleverd met certificaat en in cadeauverpakking.

Productspecificaties
Gewicht 10,00 gr.
Kleuren Zilverkleurig, Bruin, Oranje
Afmetingen 20 x 17 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Zilver
Merk Lapponia
Materiaal Kleur Zilverkleurig
Edelsteen Barnsteen
Garantie 2 jaar
Referentienummer 672080