Zinzi goud op zilveren oorhangers met zwarte en groene zirkonia, ZIO2389

Een paar goud op zilveren oorhangers bestaand uit twee ronde zwarte en een ovale groene zirkonia in gladomzetting. Bijpassend bij de Zinzi oorhangers is ook een schakelketting en armband verkrijgbaar. Het merk Zinzi, opgericht in 2003, werkt met sterling zilver, verguld zilver of 14 karaat goud. Het bekende Nederlandse sieraden merk weet vrouwelijke en betaalbare sieraden te cre?ren, met oog op de laatste trends. Voor iedere gelegenheid is er het perfecte sieraad dat jouw outfit compleet maakt. Afmetingen: 50 x 2,5 x 9,3 mm. Lees meer
Artikelnummer
011507803
Merk
84,95
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een paar goud op zilveren oorhangers bestaand uit twee ronde zwarte en een ovale groene zirkonia in gladomzetting. Bijpassend bij de Zinzi oorhangers is ook een schakelketting en armband verkrijgbaar.

Het merk Zinzi, opgericht in 2003, werkt met sterling zilver, verguld zilver of 14 karaat goud. Het bekende Nederlandse sieraden merk weet vrouwelijke en betaalbare sieraden te cre?ren, met oog op de laatste trends. Voor iedere gelegenheid is er het perfecte sieraad dat jouw outfit compleet maakt.

Afmetingen: 50 x 2,5 x 9,3 mm.

Productspecificaties
Gewicht 3,60 gr.
Kleuren Geelgoud, Groen, Zwart
Afmetingen 50 x 2,5 x 9,3 mm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Verguld zilver
Merk Zinzi
Materiaal Kleur Geelgoud
Edelsteen Zirkonia
Referentienummer ZIO2389