Zinzi zilveren/rosé vergulde gourmet armband, ZIA1259R

Een zilveren roségoud vergulde Zinzi armband met een gourmet schakel, waarbij in het midden bredere gourmet schakels mooi met elkaar verbonden zijn. Kenmerkend aan de Zinzi armband is het Zinzi hartje bij de sluiting. De armband kan mooi gecombineerd worden met de bijpassende sieraden van Zinzi en past dankzij het tijdloze design bij veel verschillende outfits. Lengte: 17 - 20 cm. Het merk Zinzi is in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi weet vrouwelijke en betaalbare luxe goed te combineren met schitterende designs. De sieraden worden gemaakt door Nederlandse designers en willen de kwaliteit zo hoog mogelijk garanderen. Lees meer
Artikelnummer
011503172
Merk
34,95
Levertijd van dit product bedraagt: 3 - 5 werkdagen
Gratis cadeauverpakking naar keuze
8 Winkels met adviserende specialisten
Klanten beoordelen Rikkoert op Trustpilot met een 9+
Gratis ruilen binnen 30 dagen

Een zilveren roségoud vergulde Zinzi armband met een gourmet schakel, waarbij in het midden bredere gourmet schakels mooi met elkaar verbonden zijn. Kenmerkend aan de Zinzi armband is het Zinzi hartje bij de sluiting. De armband kan mooi gecombineerd worden met de bijpassende sieraden van Zinzi en past dankzij het tijdloze design bij veel verschillende outfits.

Lengte: 17 - 20 cm.

Het merk Zinzi is in 2003 opgericht en is uitgegroeid tot een internationaal fashion sieradenmerk. Zinzi weet vrouwelijke en betaalbare luxe goed te combineren met schitterende designs. De sieraden worden gemaakt door Nederlandse designers en willen de kwaliteit zo hoog mogelijk garanderen.

Productspecificaties
Gewicht 3,30 gr.
Lengte armband 17 cm., 20 cm.
Afmetingen Lengte: 17 cm.,20 cm.
Geslacht Vrouw
Materiaal Verguld, Zilver
Merk Zinzi
Materiaal Kleur Roségoud
Garantie 6 maanden
Referentienummer ZIA1259R