SIERADEN REPARATIES

"NIKS IS ZO ZONDE ALS HET NIET KUNNEN DRAGEN VAN SIERADEN DIE KAPOT ZIJN"
Vaak herinnert een sieraad u aan een bijzonder moment of heeft u het van een dierbare cadeau gekregen. Onze goudsmeden gebruiken al hun expertise, ervaring en liefde voor het vak om elke reparatie uit te voeren.

EEN SIMPELE OF TECHNISCH LASTIGE REPARATIE

BEKIJK DE MOGELIJKHEDEN IN DE WINKEL
Het ambacht van goudsmeden zit in ons DNA. Of u nu een simpele reparatie heeft of dat wij een technisch lastig uitvoerbare reparatie moeten verzorgen, onze goudsmeden staan voor u klaar. U bent van harte welkom in onze winkel, zodat wij samen met u het kapotte sieraad kunnen beoordelen.

BEOORDELING & ADVIES

VRAAG HET AAN ONZE EXPERTS
Onze winkeladviseurs en goudsmeden kijken samen met u naar het sieraard en bespreken uw wensen omtrent de reparatie. Wij zullen de beste oplossingen met u bespreken en toelichten welk werk wij moeten uitvoeren en welke materialen daar eventueel voor nodig zijn. Op basis van uw wensen geven wij u inzicht in de kosten en de doorlooptijd van de sieradenreparatie.

GEREPAREERD SIERAAD

VOLLEDIGE NIEUWSTAAT
Na akkoord voor de reparatie gaan onze goudsmeden aan de slag in ons atelier. De combinatie van authentiek vakmanschap en de nieuwste technieken zorgen voor een maximaal resultaat. Sieraden kunnen weer in volledige nieuwstaat worden gebracht, waarna u ze met veel plezier weer kunt dragen.
MET WELKE REPARATIES KAN IK TERECHT BIJ RIKKOERT JUWELIERS?
De meest uiteenlopende reparaties voeren wij uit. Dagelijks zijn onze goudsmeden druk met het repareren van kapotte gouden en zilveren sieraden. Daarnaast restaureren wij ook antieke sieraden, zodat deze waardig in ere herstelt kunnen worden.

STEENTJE UIT UW RING?!

VRAAG HET AAN ONZE EXPERTS
Is er een steentje uit uw ring? Een diamant, parel, zirkonia, blauw saffier of andere edelsteen kan naar jarenlang dragen uit een zetting springen. Dit is een teken van slijtage in de zetting. Wij kunnen deze zetting weer in de originele staat brengen en een nieuw steentje terugplaatsen. Ook adviseren wij u direct over eventuele andere zettingen.

EEN BREUK IN UW KETTING OF ARMBAND, WIJ LOSSEN HET OP!

ALS NIEUW
Een gebroken collier of armbandje breekt altijd op het zwakste punt. U bent bijvoorbeeld blijven hangen en bent opgelucht dat u het sieraad nog heeft. Op het breekpunt wordt het sieraad weer gesoldeerd. Het sieraad wordt daarnaast in zijn geheel gecontroleerd en nagelopen op andere zwakheden. Daarna wordt het tot in detail afgewerkt en gepolijst. Door het sieraad te polijsten glimt deze weer en ziet het eruit als nieuw.

LAAT UW SIERAAD VERMAKEN

FROM SKETCH TO GEM
Het vermaken van sieraden is ook een optie binnen ons atelier. Voor deze speciale opdrachten schetsen onze goudsmeden met u de wijzigingen op het huidige sieraad, zodat een goed beeld ontstaan van hoe het eindresultaat eruit komt te zien.

ONZE SERVICES

Het overzicht wat onze ambachtslieden, waar wij zo trots op zijn, allemaal kunnen! Onze kennis en ervaring op elk vlak zorgt ervoor dat wij voor u de mooiste herinneringen in een sieraard, horloges, klok of barometer kunnen laten samen komen. Heeft u een vraag en wilt u overleggen met onze specialisten?