Rikkoert sieraden uit een erfenis

Sieraden uit een erfenis

Het komt regelmatig voor dat er sieraden in een erfenis zitten. Sommige sieraden zijn volledig uw smaak en andere sieraden passen niet echt bij u.

In sommige gevallen belanden deze sieraden dan achterin een la. Jammer, want deze sieraden hebben altijd een bepaalde waarde, emotionele en materiële waarde. Wanneer de sieraden misschien niet helemaal uw stijl zijn, bieden wij u verschillende mogelijkheden om deze sieraden te verwerpen in een geheel nieuw ontwerp. Hierdoor blijft de herinnering aan de dierbare, het belangrijkste van alles.Laat de sieraden vermaken

Aanpassing van het design

Samen met onze goudsmeden is het mogelijk om met kleine aanpassingen een nieuw design te creëren. Hierdoor blijft u het oude sieraad met de daarbij behorende emotionele waarde behouden, maar is het sieraad weer helemaal van deze tijd.

Rikkoert sieraden uit een erfenis

Geheel nieuw design

Het is ook mogelijk om het materiaal en de edelstenen te gebruiken voor een geheel nieuw sieraad. Hierdoor blijft het materiaal van de sieraden uit de erfenis behouden, maar wordt er een geheel nieuw sieraad naar eigen ontwerp van gemaakt. Er kan gekozen om het sieraad van het goud of zilver te maken. Wanneer er edelstenen in de sieraden uit de erfenis zitten, kunnen deze ook weer worden hergebruikt indien gewenst. Op basis van eigen ideeën, inspiratie uit de winkel en de creativiteit van onze goudsmeden komt er een nieuw ontwerp op papier. Door diezelfde goudsmid wordt het werk uitgevoerd in eigen atelier, hierdoor wordt het eindresultaat altijd hoe het aan de tekentafel is bedacht. Naast het vermaken van sieraden uit een erfenis is het ook mogelijk om uw oude sieraden in te leveren.

Rikkoert sieraden uit een erfenis

Inleveren van de oude sieraden

Deze kunnen bijvoorbeeld worden ingeruild voor iets moois uit onze winkel. De sieraden uit de erfenis gelden dan als betaalmiddel waardoor de herinnering en connectie altijd zullen blijven. Wilt u niet direct wat terugkopen, maar heeft u interesse in een uitbetaling of een waardebon? Lees dan verder op onze inkoop goud en zilver pagina.